Lene Krüger

Lene Krüger

Mine malerier bliver til som en rejse gennem følelsernes univers, og er et udtryk for den inspiration og de intuitive impulser, som jeg modtager undervejs. Jeg kender ikke på forhånd motivet, men lader maleriet blive til på dets egne præmisser. De er malet med hjertet snarere end med intellektet, og det er mit håb, at de vil blive modtaget på samme måde.

Det er også mit håb, at beskueren vil fortsætte rejsen og måske mærke efter, om der er noget i malerierne, som vinder genklang et sted i beskuerens eget indre univers – og måske opleve noget af den forløsende og healende virkning, som de under tilblivelsen har haft på mig selv.

Jeg har gennem et par år eksperimenteret med maleriet, men har først indenfor det seneste års tid fundet det, der er mit specielle udtryk. Jeg er født i 1955, har i mange år haft min levevej indenfor reklamebranchen sideløbende med mine kreative udfoldelser. Du er velkommen til at kontakte mig, hvis du vil se andre af mine malerier. Du kan også se flere malerier på maleribasen.dk, eller du kan gå ind på Facebook og ”synes godt om” min side ”Lene Krüger – Art by Heart”, så kan du løbende følge med i, hvad jeg laver.

E-mail: lk*****@ma**.dk

https://www.lenekruger.dk/